Lichtgewicht beschermkoffer met Flexcoat® technology

Lichtgewicht koffer

 

De Bouncecase biedt de ultieme bescherming voor apparatuur door de schokabsorberende werking van schuim. De Bouncecase is zeer licht in gewicht, tenminste 50% lichter dan vergelijkbare standaard koffers! Deze gewichtsbesparing leidt onder meer ook tot lagere transportkosten. Daarnaast is de Bouncecase ook makkelijk in gebruik en door het materiaal voelt het zelfs aan als een tas. Tot slot is de Bouncecase zeer duurzaam, goed geschikt in natte omstandigheden en makkelijk schoon te maken.

Extreem schokbestendig

 

De Bouncecase is gemaakt van Flexcoat®. Dit materiaal absorbeert schokken zeer goed . Bij vallen of stoten zal dit materiaal terug veren en de inhoud van de koffer beschermen.

Bekijk hier de video waar we een Bouncecase met kwetsbare lading van 8 meter naar beneden gooien.

BounceCase op maat

Bounce cases zijn ontworpen voor optimale bescherming van gevoelige apparatuur en onderdelen tijdens elk transport. Bounce cases volledig op maat.

Standaard Bounce Case

Op zoek naar een standaard maat Bounce Case? De door Lejan ontwikkelde lichtgewicht beschermkoffer met Flexcoat® technology. De Flexcoat® zorgt voor een extreem hoge schokbestendigheid.

Verpakkingsoplossingen op maat voor verschillende producten en sectoren

 

Verschillende sectoren

Bij Lejan bieden we koffers, kisten en koffer interieurs op maat. Wij leveren al jaren aan bedrijven in verschillende sectoren  waaronder de Medische wereld, IT, ICT, Luchtvaart, Defensie, Meet- en Regeltechniek, Presentatie of Machinebouw. Wij kunnen u adviseren aan de hand van verpakkings- en gebruiksspecificaties.

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring en ons internationale netwerk van gerenommeerde leveranciers garanderen perfecte producten tegen de meest gunstige prijs. Onze specialisten begeleiden uw aanvraag van begin tot eind.

Verpakkingsoplossingen voor verschillende industrieën

Elke business en industrie heeft zo zijn eigen voorwaarden en wensen binnen transport en bescherming. Lejan maakt verpakkingsoplossingen op maat voor volgende industrieën. Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies.

Defensie hulpdiensten waterdicht kisten

Het proces – hoe maken we de juiste Bounce Case?

Nauwe samenwerking is essentieel voor een succesvol resultaat. Bij Lejan hebben we een manier van werken ontworpen om kwaliteit te garanderen. Het proces begint met het begrijpen van het klantprobleem en het samen werken naar de juiste verpakkingsoplossing.

"

Intake /Analyse

"

Concept Fase

"

Engineering

"

Prototype

"

Productie fase

"

After Sales

Wat onze partners over ons zeggen

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO