Bouncecase® op maat

De door Lejan ontwikkelde lichtgewicht beschermkoffer met Flexcoat® technology. De Flexcoat® zorgt voor een extreem hoge schokbestendigheid. 

Wilt u uw apparatuur en/of onderdeel beschermen en bent u op zoek naar een flightcase, koffer of kist? Wij ontwerpen verpakkingsoplossingen op maat. Bounce cases voor verschillende producten  en sectoren. Ons bestaansrecht is er één op basis van innovatie en vakmanschap. Wij hebben de expertise, specialisatie en creativiteit voor al uw verpakking vraagstukken. 

Laat u adviseren door onze specialisten  of bekijk onze producten.

PROTECT YOUR DELICATE CARGO WITH FLEXCOAT® TECHNOLOGY

Super Light

 

Our Flexcoat® technology eliminates the necessity of a hardshell outer case. This results in a dramatic weight reduction of over 50% compared to current solutions on the market.

So if you’re tired of all the heavy lifting and want to keep you back intact, we suggest you check out a BounceCase.

Extra Damping

 

Flexcoat® is also extremely shock absorbing. On impact the outer coating will elastically deform in unison with the custom-fitted interior, bounce back and keep the cargo inside safe.

Please check out the video below, where we drop a Bounce Case filled with delicate cargo from an
8 meter
high balcony.

TECHNICAL SPECS

• Black Industrial grade finish with flexcoat technology
• Size adjustable to your needs
• Stackable design (1)
• Fully customizable interior (2)
• High impact metal latches with locking pin (3)
• Ergonomic handle (4)
• Steplessly adjustable hinge

GOOD TO KNOW

• Cleanroom version available
• No damage to surroundings on impact
• Very high buoyancy
• Easy to clean

 

BounceCase op maat

Bounce cases zijn ontworpen voor optimale bescherming van gevoelige apparatuur en onderdelen tijdens elk transport. Bounce cases volledig op maat.

Standaard Bounce Case

Op zoek naar een standaard maat Bounce Case? De door Lejan ontwikkelde lichtgewicht beschermkoffer met Flexcoat® technology. De Flexcoat® zorgt voor een extreem hoge schokbestendigheid.

Verpakkingsoplossingen op maat voor verschillende producten en sectoren

 

Verschillende sectoren

Bij Lejan bieden we koffers, kisten en koffer interieurs op maat. Wij leveren al jaren aan bedrijven in verschillende sectoren  waaronder de Medische wereld, IT, ICT, Luchtvaart, Defensie, Meet- en Regeltechniek, Presentatie of Machinebouw. Wij kunnen u adviseren aan de hand van verpakkings- en gebruiksspecificaties.

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring en ons internationale netwerk van gerenommeerde leveranciers garanderen perfecte producten tegen de meest gunstige prijs. Onze specialisten begeleiden uw aanvraag van begin tot eind.

Verpakkingsoplossingen voor verschillende industrieën

Elke business en industrie heeft zo zijn eigen voorwaarden en wensen binnen transport en bescherming. Lejan maakt verpakkingsoplossingen op maat voor volgende industrieën. Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies.

Defensie hulpdiensten waterdicht kisten

Het proces – hoe maken we de juiste Bounce Case?

Nauwe samenwerking is essentieel voor een succesvol resultaat. Bij Lejan hebben we een manier van werken ontworpen om kwaliteit te garanderen. Het proces begint met het begrijpen van het klantprobleem en het samen werken naar de juiste verpakkingsoplossing.

"

Intake /Analyse

"

Concept Fase

"

Engineering

"

Prototype

"

Productie fase

"

After Sales

Wat onze partners over ons zeggen

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO